Palvelut

Tietoa Lojonian tarjoamista palveluista

Lojonia Kiinteistönhoito

Taloyhtiön tarpeet ovat monipuoliset. Lojonian kiinteistönhoidon huoltosuunnitelma rakennetaan aina asiakkaan kanssa taloyhtiölle sopivaksi. Lojonia noudattaa poikkeuksetta hyvää kiinteistönhoitotapaa kaikissa tarjoamissaan ratkaisuissa. Kiinteistön elinkaari otetaan heti alussa huomioon. Elinkaariajattelumme pohjautuu kiinteistön historiaan eli rakennustapaan, siihen suoritettuihin ylläpito- ja saneeraustapahtumiin ja tulevaisuuden suunnitteluun. Isännöitsijää autamme huomaamaan kiinteistössä tapahtuvat rakenteelliset muutokset ja ehdotamme kirjallisesti näistä seikoista. Parempi aina kun pystytään ennakoimaan ennenkuin vakavaa tapahtuu.

Kiinteistönhoito on päivittäistä, vuodenaikoihin pohjautuvaa suunnittelua ja ylläpitoa. 


Lojonia Ulkoaluehoito

Ulkoaluehoito on osa asiakkaan käyntikorttia. Ulkoalueet pidetään siistissä kunnossa vuoden jokaisena päivänä. Keväisin keskitytään puhdistamaan talven jäljiltä jääneet hiekoitussepelit ja mahdolliset aurausvaurioit. Kesää suunnitellaan nurmikonleikkuun suhteen. Kesä menee ruohonleikkurin päällä ajettaessa. Hyvät koneet luovat siistit ympäristöt. Syksyisin keskitytään siistimään pihapiiri tulevaa kevättä ajatellen. Lehdet ja muut luonnonroskat kerätään niin asfalttialueilta ja talkoovoimin ne kerätään nurmialueilta. Talvi on vuodenajoista haastavin, niin resurssien kuin turvallisuuden kannalta. Lumenauraus ja hiekoitus on kulmakivet talvikunnossapitoon. 


Lojonia Rappusiivous

Rappukäytävät siistitään siivousohjelman mukaan. Hyvän siivouksen mahdollistavat loistavat siistijät, oikeat pesuaineet, unohtamatta laadukkaita työkaluja. Siisti rappu on tärkeä osa asumisviihtyvyyttä! Käytössämme on laaja valikoima laadukkaita hoitoaineita joista valitsemme oikeat taloyhtiön pinnoille. Esimerkiksi kivi- ja linoleumpinnoissa ei voida käyttää samoja aineita. Yleispesuaine ei välttämättä hyödytä mitään.


Lojonia 24h päivystys

Päivystys on normaalin työajan ulkopuolella. Ovenavaukset ja äkilliset viemäritukokset ovat ne yleisimmät päivystystä edellyttävät tapahtumat. Päivystyksemme on kuitenkin paljon muutakin. Päivystyksessä tulee vastaan usein myös vesivahingot ja viranomaisten avustaminen esimerkiksi ovenavauksin. 

Päivystysnumeromme on asiakkaiden käytettävissä kellon ympäri. Päivystäjän tavoitat numerosta 050-3269998.

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu:
08:00-16:00
Puh. 050 326 99 98

asiakaspalvelu@lojonia.fi

***

Päivystys 24/7:
Puh. 050 326 99 98

***

Toimisto & Varikko:
Arkisin 08.00-11.00, 12.00-15.30

Pailantie 3,
08700 Lohja